description img
 TERUG NAAR MODELLEN

APE 50

Op zijn gemak op het platteland, snel en efficiënt tijdens de ritten door de stad, past de Ape 50 zich perfect aan alle omstandigheden aan om te voldoen aan de meest uiteenlopende behoeften, of die nu professioneel zijn of niet.

Voor onafhankelijke geesten die zich willen uiten en onderscheiden door hun originaliteit kent het hele assortiment unieke alternatieve mobiliteitsoplossingen voor wat betreft veelzijdigheid en gebruiksgemak, altijd conform de strenge emissiegrenswaarden van de Euro 4-norm.

Met een steeds aantrekkelijkere look, in combinatie met het traditionele schema met drie wielen en achterwielaandrijving, is de Ape 50 een natuurlijke «off road» die zich ook op ongeasfalteerde wegen thuis voelt.

Het eerste model van het Ape-assortiment, de Ape 50, valt onder de categorie van de bromfietsen en is een vervoermiddel dat al vanaf 14 jaar mag worden bestuurd met een rijbewijs AM.
Beschikbaar in:

• meerdere varianten met vaste laadvlak-, bestelwagen- en "cross"-configuratie.

• nieuwe kleurencombinaties voor binnen en buiten.

DE MYTHE WORDT VERNIEUWD: NIEUWE EURO 4-MOTOR

description img

Dankzij de vernieuwde 50cc 2-taktmotor en de nieuwe geluiddemper met warm geluid, houdt de Ape 50 nu nog meer rekening met milieu en verbruik, overeenkomstig de strenge parameters van de meest recente wet- en regelgevingen.

De Euro 4-versie kan ook bogen op andere belangrijke verbeteringen op het gebied van look, gebruiksgemak en veiligheid, dankzij:

  • een nieuw remsysteem, voor meer comfort en gevoel voor de bestuurder;
  • een volledig vernieuwd dashboard met vernieuwde inhoud en vormgeving met aangenamere en beter leesbare elementen;
  • led-koplampen, voor beter zicht en met een langere levensduur;
  • modernere en aantrekkelijkere wieldoppen;
  • nieuwe combinaties voor binnen en buiten.

APE 50 LAADVLAK

description img

Mini om te werken in het groot

 

Het «originele» en meest verspreide model van de serie. De Ape 50 Laadvlak is onklopbaar wat de compactheid, de behendigheid, het verbruik en het zuinige onderhoud betreft. Perfect voor transport op het platteland en in de stad.

Te verkrijgen in twee uitvoeringen:

  • lang laadvlak met ijzeren kleppen
  • kort laadvlak met kleppen in legering

APE 50 CROSS

description img

Protagonist uit vrije verkiezing

 

De Ape 50 Cross is de modieuze uitvoering van de serie. Een echte mini pick-up, veilig en strijdvaardig dankzij de roll-bar en de metalen bumpers voor- en achteraan, en die met de standaard voorziening voor een autoradio het werk (tot 185 kg nuttige lading) en de ontspanning prettiger maakt.

APE 50 BESTELWAGEN

description img

De meest compacte en efficiënte bestelwagen

 

Handzaam en betrouwbaar is de Ape 50 Bestelwagen het ideale voertuig voor wie vaak leveringen en kleine services uitvoert, bijvoorbeeld schoonmaken, in stedelijke of bijzonder drukke gebieden.

Dankzij zijn kleine afmetingen en draaicirkel beweegt hij zich snel en lenig door het verkeer en parkeert hij moeiteloos. De Ape 50 Bestelwagen is in staat om ladingen tot 170 kg te vervoeren, volledig afgedekt en beschermd in de ruimte achteraan die een inhoud van 1,5 m3 heeft.

BUSINESS

description img

De Ape blijft niet onopgemerkt

 

De Ape 50 heeft allang de grenzen overschreden van het typische gebruik waarvoor hij werd ontwikkeld en de fantasie gestimuleerd van wie het ongelooflijke media- en businesspotentieel ervan heeft begrepen. Dankzij zijn intrinsieke karakteristieken die hem uniek maken en zijn ongeëvenaard leuk uitzicht en zijn vermogen om altijd en overal de aandacht te trekken is de Ape 50 de perfecte basis om de meest verscheiden toepassingen op te bouwen, van het reclamebord tot de rijdende winkel, bijvoorbeeld, zoals vaak gebeurt, de rijdende catering (ijsjes, koffie, frisdranken, enz.). Een echt genie voor kleine start-ups aan een lage prijs en succes verzekerd.