Nieuws

23 feb2017

Bilbao Food Truck Forum

Bilbao heeft zijn eerste professioneel street food forum geïnaugureerd


Op 7 en 8 februari j.l. vond in Bilbao (Spanje) het Food Truck Forum plaats, de eerste professionele beurs gewijd aan street food, met als doel een referentiepunt voor Spanje en het buitenland te worden voor dit nieuwe businesstype.
De positieve trend die de street food sector beleeft heeft de laatste tijd de aandacht getrokken van onder andere de traditionele catering. En dat heeft van het Food Truck Forum een langverwacht evenement gemaakt.
De tentoonstelling vond plaats in één grote expositiehal waar alle bedrijven en exposanten van de sector samen street food voertuigen en rijdende winkels aan het publiek hebben voorgesteld.
Het forum beschikte bovendien over een speciale ruimte voor conferenties en workshops over verschillende thema's, zoals de huidige situatie van de rijdende winkels en van de street food sector, de mogelijkheden van deze markt en vele raadgevingen voor de start-up van een activiteit in de street food wereld.
Piaggio Bedrijfsvoertuigen heeft aan het evenement deelgenomen met zijn Barcelona dealer Carel, die onder de naam van Food Truck BDN (http://www.foodtruckbdn.com/) Piaggio voertuigen (zowel Ape als Porter) voor de verkoop van street food uitrust.


Tutte le news