Nieuws

31 mrt2016

Energymed Napels

Na het succes van de vorige edities vindt EnergyMed, “de Tentoonstelling-Conferentie over hernieuwbare energiebronnen en de energie-efficiëntie”, nu voor de negende maal plaats.

De hernieuwbare energiebronnen en de energie-efficiëntie zijn steeds vaker het voorwerp van actieplannen voor milieuduurzaamheid. EnergyMed wordt de ideale context om te discussiëren over de stand van de techniek van innovatieve sectoren die te maken hebben met zonne-energie, windenergie, hoogefficiënte boilers en biomassaketels, de recuperatie van materie en energie uit afvalstoffen, milieuvriendelijke voertuigen en services. De expo houdt de ontwikkeling van de markt in het oog en neemt nota van de vaste aanwezigheid van drie afdelingen gewijd aan de energie-efficiëntie “EnerEfficiency”, de recycling “Recycle” en de duurzame mobiliteit “Mobility”.

EnergyMed wordt bijgevolg bevestigd als een contactpunt waar ondernemingen, lokale overheden, onderzoekscentra, verenigingen en technici van de sector van gedachten kunnen wisselen over duurzame energie, energie-efficiëntie, duurzame mobiliteit, de bouwsector en recycling.

Piaggio Bedrijfswagens bevindt zich met een stand van 100 m2 in paviljoen 6 van de Fiera d'Oltremare (overzeese beurs), waar de voertuigen van de nieuwe Porter-serie met elektrische motoren, benzinemotoren Euro 6, bifuelmotoren te vinden zijn. In de stand staan ook een Ape Classic 400 uitvoering Street Food en een EcoBee tentoongesteld.


Tutte le news