Nieuws

14 nov2018

xxii editie ecomondo rimini

PIAGGIO BEDRIJFSWAGENS VERNIEUWT HAAR AANWEZIGHEID OP HET BELANGRIJKSTE EVENEMENT VOOR DE GROENE ECONOMIE.

Ook dit jaar was het saldo weer een heel positief voor Ecomondo en Key Energy, de platformen bij uitstek voor thema's als materiaal- en energieterugwinning en duurzame ontwikkeling.
Tijdens het evenement dat van 6 tot 9 november in Rimini plaatsvond, werd het volledige beursterrein van 129.000 vierkante meter bezet door de deelnemende bedrijven, met een groei van 4% van de professionele aanwezigheid.

Ook voor wat betreft de internationale vertegenwoordiging (10% van het totaal) met operators uit 115 landen waren de cijfers heel positief: 70% Europa, 9% Middellandse-Zeegebied en belangrijke deelnames uit China en de Russische Federatie.

Aan het einde van de vier beursdagen bleek de media-aandacht indrukwekkend met ongeveer 170 miljoen contacten.

 

Zoals in elke editie bevestigde Piaggio Bedrijfswagens, haar aanwezigheid als uitmuntendheid van de specifieke sector met een gerenoveerde en onderhoudende professionele ruimte van 160 vierkante meter waar de bezoekers van dichtbij kennis konden maken met de Porter Maxxi Chassis met de nieuwe LPG bi-fuel Euro 6C-motor.

De stand was dit jaar origineler dan ooit met de opvallende, door de creatieve decoratie van de ramen en wanden opgewekte illusie van een heuse stedelijke omgeving: het belangrijkste strijdtoneel van het Porter assortiment.
Met zijn talloze uitrustingsmogelijkheden voldoet het Chassis-model namelijk aan de meest uiteenlopende behoeften: van openbaar nut tot bouw en onderhoud, van mobiele winkel tot speciale transportdiensten, altijd in alle veiligheid, zelfs in de smalste en drukke stadscentra.

 

Dankzij de "milieugevoelige" Euro 6C motoren (Benzine en BiFuel LPG of CNG) en het Gamma 100% Electric, is Piaggio al jarenlang de spreekbuis van de ecologisch-duurzame mobiliteit, en garandeert zij voor de bedrijven van die sectoren zowel continuïteit van het werk als aanzienlijke financiële voordelen in het beheer.


Tutte le news