Nieuws

24 aug2018

70 jaar Ape Calessino

70 uniekei exemplaren: een eerbewijs aan een historisch voertuig dat heden en verleden weet te verbinden.

Geboren om zich te onderscheiden door zijn volmaakte neo-vintage stijl, wekt de Ape Calessino nog steeds dezelfde enthousiaste reacties op, 70 jaar na zijn geboorte.

De hooggespannen doeleinden zijn bereikt dankzij een uitgesproken capaciteit zich te hernieuwen zonder afstand te doen van zijn unieke en oorspronkelijke persoonlijkheid.
Van na-oorlogs transportmiddel tot icoon van de film Dolce Vita, hebben talloze historische momenten bijgedragen aan de vorming van de persoonlijkheid van de Ape Calessino die vandaag de dag de ideale kruising tussen Italiaanse traditie en moderne tijden vertegenwoordigt.

Vanwege zijn onverwoestbare charme bewijzen we eer aan de meest geliefde versie van het Ape assortiment met een exclusieve versie ter viering van de 70ste verjaardag van dit fenomeen.

Hiertoe worden slechts 70 genummerde exemplaren geproduceerd die hun entree maken in de verkooppunten vanaf september 2018.


Deze Speciale Uitgave wordt gekenmerkt door enkele geraffineerde en markante details zoals:

De speciale kleur Neptune Blue

De afwerkingsnaad in dezelfde tint als de carrosserie op de stoelbekleding en de hoes van het reservewiel

Het jubileumschild 70° aangebracht aan voor-en achterzijde van het voertuig;

Het serienummer van de speciale uitgave

Waar wacht je op? Spring aan boord en laat je zien in goed gezelschap!

Als certificaat van je Speciale Uitgave ontvang je een elegante lederen documentfoedraal met het jubileumschild en een exclusieve sleutelhouder in dezelfde ontwerplijn.


Tutte le news